logo vector

HOTLINE

Hot_line222

Információk

 
info

Keresés

TihanyA Gyógyszerészek Országos Kongresszusa ez évben is a változások jegyében kerül megrendezésre.
A nagy hagyományokkal rendelkező GYOK az idén már tizenkilencedik alkalommal – ezúttal Tihanyban – várja látogatóit, ahol vadonatúj helyszínen találkozhatunk Önökkel. Kérjük, látogassanak el október 17-19. között az LX-Line Kft. standjára.
Konzultáció - várjuk Önt és minden érdeklődő kollégáját konzultációnkra is, melyet október 18-án pénteken 17:10-18 óráig tartunk a Szálloda I. sz. előadótermében. A meghívó itt letölthető!

meghatalmazasFolyamatban a meghatalmazáson alapuló eRecept kiváltás fejlesztése.
Az eReceptek használata során felírási igazolás nélkül eddig csak saját részükre válthattak ki gyógyszert a betegek. Jelenleg folyamatban van egy fejlesztés, amely lehetővé teszi, hogy a Digitális ÖnRendelkezés (DÖR) lehetőségét felhasználva bárkit megbízhassanak eRecepjeik kiváltásával.

Keszletoptimalizalas 2 A folyamatosan változó gyógyszerkincs, a forgalomban lévő termékek számának állandó növekedése erős csábítást jelent a túlkészletezésre a patikák készletgazdálkodása során. Szeretné ezt a csapdát elkerülni úgy, hogy mégis rendelkezésre álljanak azok a termékek, melyekre kereslet mutatkozik? A feleslegesen áruban álló pénz komoly forráskivonást jelent a gyógyszertárműködtetés más területeiről, de ugyanakkor olyan jó azt hallani a vásárlóktól, hogy „Maguknál mindig minden van”?

PharmaPhoto provizor logoAz LX-Line Kft. kiemelten fontosnak tartja, hogy a patikákban mind a betegek, mind a gyógyszertári munkatársak a legaktuálisabb információkhoz juthassanak hozzá. Saját fejlesztő csapatunk, együttműködve a PharmaPhoto adatbázis tulajdonosával lehetővé tette, hogy az Ön patikájában a fenti elv minél teljesebb mértékben megvalósulhasson. A PharmaPhoto adatbázis ma több mint 7 000 készítményről készült aktuális termékfotót tartalmaz, amelyet folyamatosan frissítünk. A PharmaPhoto adatbázis jellemzői: