Hot_line222


 
info

Legradi BodnarA PirulaTrend adott hírt arról, hogy az LX-Line Kft. történetének egyik legsikeresebb évét zárta a 2012. esztendőben. Különösen nagy teljesítmény ez annak tükrében, hogy a Magyarországon működő gyógyszertárak száma évek óta csökken. E tendencia ellenére ügyfeleink, s ennek következtében telepített rendszereink száma folyamatosan növekszik.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

127829H
Igaz, a vártnál lassabban. Érdeklődőkben ugyan nincs hiány, s már néhány tulajdonrész vásárlásra is lezajlott, de még mindig nem látszik biztosnak, hogy a kormányzati cél – valamennyi hazai patikában minimum 25 százalékos tulajdonrésszel rendelkezzenek a gyógyszerészek – a jövő esztendő első napjára teljesül.

naptar2Június 30-a helyett szeptember 1-ig kell bekötni online a pénztárgépeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.
A változtatást Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter kezdeményezte, miután konzultált a szakmai szervezetekkel, utána közölte, javasolja a kormánynak, fontolja meg a kiskasszák online bekötésére előírt június 30-i határidő két hónapos kitolását. A kormányszóvivő azt mondta, e két hónapnak elegendőnek kell lennie a biztonságos átállásra. Giró-Szász András hangsúlyozta, az időpont kitolása nem változtat a beszerzési támogatások benyújtására kitűzött határidőn, azt továbbra is december 15-ig lehet igényelni.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: PharmaONline