logo vector

HOTLINE

Hot_line222

Információk

 
info

Keresés

Az Elixír-Pro rendszer fejlesztése során szem előtt kell tartanunk, hogy a jól használható gyógyszertári rendszerrel szembeni legfontosabb követelmény a mindenkori társadalombiztosítási, gyógyszerészeti, gazdálkodási, pénzügyi jogszabályoknak való megfelelés. A szabályszerű és megbízható működés felhasználó partnereink komfortérzetének szükséges, de messze nem elégséges feltétele. A program fejlesztése során folyamatosan törekszünk arra, hogy a kötöttségek szem előtt tartása mellett minél több olyan jól használható funkcióval gazdagítsuk a programot, melyek egyszerűbbé, könnyebbé teszik a napi munka során felmerülő rutin feladatok megoldását.

A jövő feladatainak kitűzésében, a jövő Elixír rendszerének kialakításában nagy szerepet szánunk azoknak a gyakorló gyógyszerész kollégáknak, akik napi rendszerességgel használják a programot. Ha a gyógyszerész kollégáknak bármilyen kérése, ötlete, vagy egy gyakorta felmerülő problémára megoldási javaslata van, örömmel fogadjuk, s igyekszünk mielőbb megvalósítani. Társaságunk e szolgáltatása ingyenes, egyetlen kérésünk van csupán: megrendelőnk foglalja írásba kérését. Ez történhet akár egy, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben is, de az Elixír-Pro rendszerbe is beépítésre került egy olyan funkció, melynek használatával üzenetet küldhet számunkra. A beérkező igényt áttanulmányozva – ha nem tartalmaz jogszabályba ütköző kérést - döntünk a megvalósítás módjáról és idejéről, s erről telefonon, vagy e-mailben tájékoztatjuk a megrendelőt.

Az újonnan megvalósuló funkciókat mindig úgy igyekszünk beépíteni a programba (ki/bekapcsolható módon), hogy a megszokott működést ne zavarják azon gyógyszertárakban, akik nem tartanak igényt az új menüpont használatára. Gyógyszerész partnereink ötleteinek köszönhetően büszkén mondhatjuk, hogy az Elixír-Pro számos, a piacon egyedülálló funkcióval, megoldással rendelkezik, s a gyakorló gyógyszerész kollégák sokszor igen eltérő igényeihez szabható, legyen szó egészen kis-,  vagy kifejezetten nagyforgalmú gyógyszertárról.

Bár a rendszer megtanulása rendkívül egyszerű, - hála a menürendszer logikus felépítésének, s könnyen vizualizálható ikonoknak- ennek ellenére szükségesnek tartjuk, hogy azokban a gyógyszertárakban, melyek új partnerként választanak minket, az átállás (nyitás) előtt részletes oktatást tartsunk a program kezeléséről, használatáról.

Ezen első oktatás alkalmával minden dolgozónak lehetősége nyílik segítséggel is és önállóan is megismerkedni a programmal, a leggyakoribb műveletekkel ugyanúgy, mint a ritkábban szükséges funkciókkal. Az előzetes ismerkedést, tanulást követően, az első munkanapon, melyet az Elixír Pro rendszerrel dolgoznak végig, kollégáink a gyógyszertár nyitásától a helyszínen rendelkezésre állnak, hogy ez az első munkanap zökkenőmentesen teljen.

Követő oktatás

A későbbiek során, ha az alapvető funkciók már nem okoznak gondot, kérésükre ismét biztosítunk helyszíni konzultációs lehetőséget, mikor lehetőség nyílik a menet közben felmerült, - de azonnali intézkedést nem igénylő – kérdések, problémák megbeszélésére.

Részletes tájékoztatást  ide kattintva kérhet!