logo vector

HOTLINE

Hot_line222

Információk

 
info

Keresés

Bár a rendszer megtanulása rendkívül egyszerű, - hála a menürendszer logikus felépítésének, s könnyen vizualizálható ikonoknak- ennek ellenére szükségesnek tartjuk, hogy azokban a gyógyszertárakban, melyek új partnerként választanak minket, az átállás (nyitás) előtt részletes oktatást tartsunk a program kezeléséről, használatáról.

Ezen első oktatás alkalmával minden dolgozónak lehetősége nyílik segítséggel is és önállóan is megismerkedni a programmal, a leggyakoribb műveletekkel ugyanúgy, mint a ritkábban szükséges funkciókkal. Az előzetes ismerkedést, tanulást követően, az első munkanapon, melyet az Elixír Pro rendszerrel dolgoznak végig, kollégáink a gyógyszertár nyitásától a helyszínen rendelkezésre állnak, hogy ez az első munkanap zökkenőmentesen teljen.

Követő oktatás

A későbbiek során, ha az alapvető funkciók már nem okoznak gondot, kérésükre ismét biztosítunk helyszíni konzultációs lehetőséget, mikor lehetőség nyílik a menet közben felmerült, - de azonnali intézkedést nem igénylő – kérdések, problémák megbeszélésére.

Részletes tájékoztatást  ide kattintva kérhet!